пятница, 23 сентября 2011 г.

Tallinna noorte ettevõtluslaat

Laadale on oodatud kuni 26-aastased noored, kes ei ole laiemalt tuntud, kuid kes on ettevõtlikud ja tahavad oma ideid teistega jagada.
Oodatud on noored kunstnikud, ehtemeistrid, disainerid – kõik, kel on soov oma originaaltooteid laadal müüa.

Kutse noortele disaineritele, moekunstnikele, kunstnikele, nokitsejatele, ettevõtjatele ja kõigile teistele tegusatele noortele

5. oktoobril 2011 toimub Solarise keskuses Tallinna ettevõtluspäeva raames noorte ettevõtluslaat. Laada eesmärk on anda kõigile tegusatele ja toimekatele noortele võimalus oma väljamõeldud, disainitud, meisterdatud, ehitatud vms tooteid laiemale avalikkusele tutvustada.

Laadale oodatakse osalema eelkõige kuni 26-aastaseid noori, kes pole veel laiemat tuntust kogunud, kuid on juba piisavalt ettevõtlikud, et oma originaalsust ka teistega jagada ning miks mitte ka selle pealt natuke tulu teenida. Teretulnud on kõik kunstnikud, ehtemeistrid, noored disainerid ja teised, kel on soov oma originaaltooteid laadal müüa.

Tallinna noorte ettevõtluslaadal osalemine on tasuta ning laadal müümiseks on vajalik täita ankeet. Registreerimistähtaeg on 30. september.

Koostöös MTÜ Vabalavaga toimub 5. oktoobril kell 18.00 ka noorte VABALAVA kontsert. Ligi kaks tundi kestvale kontserdile ootame enamasti akustilist muusikat viljelevaid koosseise, aga ka luuletajaid jt loomingulisi artiste. Lisaks noortele artistidele astub üles ka külalisesineja! Registreerimine VABALAVALE algab 26.septembril Vabalava kodulehel www.vabalava.ee


Lisainfo ja registreerimine www.taninfo.ee/tallinn-ettevotluslaat

Комментариев нет:

Отправить комментарий