воскресенье, 17 апреля 2016 г.

Tere päevast!
Tallinna Teeninduskool korraldab tasuta ettevalmistuskursused koka, pagar-kondiitri, majutus- ja toitlustusteeninduse erialal. See on väga hea võimalus erialaga lähemalt tutvuda ning aru saada, kas eriala vastab õpilase ootustele ja sobib talle. Kursused toimuvad õhtuti ja kestavad korraga kaks ja pool tundi. Võid osaleda ka mitmel kursusel.
Eriala: Kokk (põhikooli baasil) eesti ja vene keeles
Aeg: 14.–15. juuni 2016, kell 15.00–17.30
Kursuse sisu:      
1. päev – tutvumine õppeköögiga, toiduainete mõõtmine kaalumine (mõõtühikud), noa kasutamise võtted, värske ja segatud salati valmistamine. Testi ettevalmistus: funktsionaalse lugemise ülesanne ja kandideerimiseks vajalike dokumentide tutvustus.
2. päev – hügieenireeglid köögis, tervisliku võileivatordi ja smuuti valmistamine.  Testi  ettevalmistus: matemaatika ja inglise keele ülesanded.
 
Eriala: Pagar-kondiiter (põhikooli baasil) eesti ja vene keeles
Aeg: 15. juuni 2016, kell 15.00–17.30
Kursuse sisu:                                   
Õppekava tutvustamine, elukutse tutvustamine, praktika ja selle korraldamine.
 
Eriala: Toitlustusteenindus (põhikooli baasil)
Aeg: 16. juuni 2015, kell 15.00–17.30
Kursuse sisu:
Eriala sisu tutvustamine. Testi ettevalmistus: funktsionaalse lugemise ülesanne ja kandideerimiseks vajalike dokumentide tutvustus. Lihtsamad lauakatmise võtted, jookide serveerimine  ja smuuti valmistamine.
 
Eriala: Majutusteenindus (põhikooli baasil)
Aeg: 16. juuni 2015, kell 15.00–17.30
Kursuse sisu:
Eriala sisu tutvustamine. Testi ettevalmistus: matemaatika ja inglise keele ülesanded. Praktika ja selle korraldamine. Kandideerimiseks vajalike dokumentide tutvustus.
 
Kursustele saab registreerida meie kodulehel siin.
 
Lisaks ettevalmistuskursustele on võimalik lähemalt tutvuda toitlusteeninduse erialaga ja veeta üks tööpäev (10.00–15.00) meie õpilasrestoranis. Antakse võimalus vaadata klienditeeninduse sisemist poolt, võimalus olla ise klient ja hinnata meie õpilaste oskusi. Küsimustele vastused ja muu informatsiooni saab meie toitlustusteeninduse juhtivõpetaja käest: kaimar.palm@teeninduskool.ee. Tutvumispäevale saab registreerida siin.
 
Ma väga loodan, et see informatsioon on Teie õpilastele kasulik. Kuna just põhikooli lõpus peab noor inimene tegema väga tähtsa otsuse, kas jätkata gümnaasiumis või minna omandama elukutset, siis aitame koos noori õige valiku tegemisel.
Olen väga tänulik, kui see kiri jõuab 9. klassi klassijuhatajateni.
 
 
 
Lugupidamisega
Anna Korotenko
Vastuvõtujuht
 
 
Tallinna Teeninduskool
Teko
http://www.teeninduskool.ee/riba.png
 
Majaka 2, 11412 Tallinn
Tel. +372 605 3108
Fax. +372 638 1262
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий